sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Niko 10/366

10/366 olga
Eilen ei ollu autoja kuvassa ja toissapäivänäki vaa tarkkasilmäsimmät ne sieltä löys. Meen tänää taas laiskan kautta ja lisään täst mun uskollisest matkakumppanist kuvan. Aattelin eka ottaa kivan kuvan kivassa talvivalossa mut sillä välin ku tankkasin Biovernoo (miksei sitä vieläkää saa muuten ku öljyyn lantrattuna?!) ni valoki meni piiloo.

Tää mun suhde tähä autoo on varmaa aika hankala ymmärtää muille ku autoihmisille ja niistäki ehkä vaa se pien sitikka-siipi tajuu oikeesti. Mut ku ajaa 35tkm vuodessa ni toi on vähän ku toinen olohuone. Siel on niin mukavaa istuu, et ei oo mihkää kiire. Sil aikaa ku muut ohittelee toisiaa kilpaa, ni ite laitan Morrisseyn lauluu kovemmalle, höllään vähä vauhtii ja kohennan asentoo.

Tänää Olga johdatti mut takas kotiin Tuusulaan, missä ensimmäisenä ovella ilmotettii, et sauna on lämmin. Koira tuli esittelee uutta leluu ja Aake oli laittanu Nessin pyörimää. Tääl o hyvä. Kaikki Lahen moottoritietä pienemmät tiet oli muuten aivan jäässä. Menkäähän menijät varovasti. Ottakaa eri reitti ku viimeks ja ihmetelkää maisemii.

Sori, meni taas ihan sössötykseks tää. Koittakaa jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti